U Soudu 1947/9, Teplice 415 01
+420 608 721 166
info@hotelgreenhouse.cz

Vodní nádrž Barbora

Pro milovníky koupání nebo vodních sportů se při návštěvě Teplicka nabízí velmi unikátní místo. Vyhněte se zaplněným aquaparkům a zajeďte se vykoupat do přírody. Vodní nádrž Barbora vzdálená pouhých 6km od města je snadno dostupná i na kole.

Původní povrchový lom Barbora byl v 70. letech zatopen a jemnou úpravou okolní krajiny vzniklo krásné místo, které v současnosti nabízí mnoho variant vodních sportů, příjemné relaxace i výletů na kole. Plachtění zde má svou pevnou tradici a jistě si budete moct tento krásný sport vyzkoušet i vy. Na Barboře jsou dokonce pořádány i důležité jachtařské závody.

Vysoká kvalita vody a viditelnost přeje i potápění. Za zážitky nemusíte cestovat daleko. Projížďka po hladině i pod ní se dá realizovat velmi snadno i u nás.

Barbora vám nabízí širokou travnatou pláž s dostatkem občerstvení, převlékárnami a vším komfortem. Užijte si koupání v křišťálově čisté vodě, v krásné přírodě. Dopřejte si jedinečný zážitek horkých letních dní, na které budete dlouho vzpomínat a možná i pro ně se znovu vrátíte do Teplic.

Hledáte-li ubytování Teplice navštivte náš Hotel Teplice Green House, rádi Vás přivítáme..